چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
اجرای برنامه‌های محله‌محور لازمه تحول و پویایی زیست‌بوم فرهنگی و دینی

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم تمرکززدایی از اجرای برنامه های فرهنگی و دینی در مناطق خاص و مرکزی شهرها تاکید و اقدامات محله محور را لازمه پویایی این حوزه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، جلسه ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با محوریت برگزاری برنامه‌های ایام فاطمیه صبح چهارشنبه در سالن جلسات این اداره و با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های عضو برگزار شد.

حجت الاسلام سید حسن اصل نژادی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در این جلسه بر لزوم احیای جایگاه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی به عنوان سیاست گذاری برنامه‌ها و اقدامات این حوزه تاکید کرد.

وی تمرکززدایی از اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی در مناطق مرکزی شهرها و بهره‌گیری از ظرفیت جوانان و نوجوان در اجرای برنامه‌های محله محور را لازمه تحول و پویایی زیست بوم فرهنگی، دینی و اجتماعی استان عنوان کرد.

گفتنی است، نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش از برنامه‌های تدارک دیده شده برای برگزاری معظم برنامه‌های ویژه ایام فاطمیه، پیشنهادات خود را برای اثرگذاری حداکثری این برنامه‌ها نیز ارائه کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha